Veelgestelde vragen over het verkopen van een camper

Indien u uw camper (of caravan) aan ons verkoopt mag u zelf bepalen hoe u betaald wenst te worden. Contant of via een bankoverschrijving. Bij een bankoverschrijving doen we dit middels instant payment waardoor het bedrag direct op uw bankrekening staat. Dit kunt u altijd direct controleren via uw eigen bank App.

Bij de overdracht van uw camper of caravan gaan wij deze direct bij het RDW voor u vrijwaren. U krijgt van ons een vrijwaringsbewijs mee. Vanaf dat moment bent u niet meer aansprakelijk voor eventuele verkeersovertredingen die met de camper of caravan worden gemaakt.

Het bod dat wij doen op uw camper of caravan is normaal gesproken 2 dagen geldig. Uiteraard kunnen we op individuele basis aanvullende afspraken maken.

Is uw caravan, of camper beschadigd, kapot of eigenlijk rijp voor de sloop? Geen probleem! Bij Camper en Caravan Inkoopbedrijf Scheffer weten we er wel raad mee. Via ons internationale afzetnetwerk kunnen wij alle merken caravans, campers en vouwwagens inkopen en verkopen, ongeacht de staat waarin deze verkeren. Ook als we voor u naar Amersfoort komen, krijgt u van ons een nette prijs en uw RDW-vrijwaringsbewijs en bent verder van alles zorgen af.

Ja wij kopen alle merken camper en caravans

Mocht de kenteken van camper of caravan niet worden herkend op onze website, geen nood. Neem gewoon even geheel vrijblijvend telefonisch contact op via telefoonnummer 085-7600144

U wilt natuurlijk de beste prijs voor uw camper of caravan. Een schone camper of caravan straalt letterlijk. Het is geen verplichting maar het helpt wel om een goede prijs te krijgen.

Onze internationale afzetmogelijkheden stellen ons in staat om u een goede prijs te geven voor uw camper, of caravan waarvan de APK is verlopen. Onze werkwijze is eenvoudig en doeltreffend. Nadat uw de wagen heeft aangemeld, nemen wij contact met u op om alles door te nemen en een afspraak te maken. We komen de wagen overal in Nederland ophalen en u ontvangt uw geld en het RDW-vrijwaringsbewijs.

De verzekering van de camper of caravan kunt u opzeggen zodra u van ons het RDW vrijwaringsbewijs heeft ontvangen.

In overleg kunnen wij u caravan of camper ophalen (met uitzondering van de Waddeneilanden). Mag uw camper of caravan niet meer de openbare weg opĀ  in verband met schade of een verlopen APK dan kunnen we deze in overleg ophalen met onze auto ambulances.

De wegenbelasting van uw verkochtte camper of caravan hoeft u niet op te zeggen, dit gaat automatisch nadat zodra u het RDW vrijwaringsbewijs van ons heeft ontvangen. Binnen enkele dagen krijgt u per post een bevestiging van de belastingdienst met eventuele terugstorting van teveel betaalde wegenbelasting.